Jump to content

Sign in to follow this  
Huntiro

The FX of Gust of Wind is partly missing when mounted

Recommended Posts

This bug causes some annoyed visual glitches.

Here is the fix.

 

open "spell.txt"

 

mgr.defineSpell( "dm_co_windstoss", {
    eiStateName = "cSpellCast",
    fxTypeCast = "FX_DM_WINDSTOSS_C",
    fxTypeSpell = "FX_DM_WINDSTOSS",
                                                                ---missing:    fxTypeCastSpecial = "FX_DM_WINDSTOSS_C"
    duration = 0.000000,
    animType = "ANIM_TYPE_SM06",
    animTypeApproach = "",
    animTypeRide = "",
    animTypeSpecial = "ANIM_TYPE_RIDESM06-SPECIAL",

   ...

})

 

  • Like! 1

Share this post


Link to post

Good catch.  There's probably more spells that would benefit from such a change.

  • Like! 1

Share this post


Link to post
2 hours ago, Huntiro said:

This bug causes some annoyed visual glitches.

Indeed. Quite a few other spells that make good use of the fxTypeCast used as fxTypeCastSpecial. Unfortunately, many don't, due to spell effect fx bone position.

Share this post


Link to post

If the casting speed is high enough(about +30%), the FX of Gust of Wind has another kind of visual glitch when unmounted. But it is OK when mounted.

This is very strange.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...