Jump to content

Problem with the Installation


krory

Recommended Posts

Hello, I have a problem I have installed the mod several times following the necessary steps but I still have the characters from the base game, I have uninstalled I have installed the mod about 4 times and the game, I have downloaded it from this page, does anyone know what I can do?

  • Like! 1
Link to comment

Hello and thanks for trying the mod.  The most common reason an installation fails is because you may have created an extra folder when you extracted the "zip" file.

The folder structure should look similar to this after installation:

C:\GOG Games\Sacred 2 Gold\MODS\Diablo 2 Fallen v14

Inside that folder is locale, pak, scripts, system folders.

Make sure you extract the contents of the mod's zip file directly into the MODS folder, without creating an extra folder.

  • Like! 1
Link to comment
  • gogoblender changed the title to Problem with the Installation
11 hours ago, krory said:

Hello, I have a problem I have installed the mod several times following the necessary steps but I still have the characters from the base game, I have uninstalled I have installed the mod about 4 times and the game, I have downloaded it from this page, does anyone know what I can do?

Great meeting up, welcome to the forums krory!

:)

gogo

Link to comment
10 hours ago, Flix said:

Hola y gracias por probar el mod. La razón más común por la que falla una instalación es porque es posible que haya creado una carpeta adicional cuando extrajo el archivo "zip".

La estructura de carpetas debería verse similar a esto después de la instalación:

C: \ GOG Games \ Sacred 2 Gold \ MODS \ Diablo 2 Fallen v14

Dentro de esa carpeta está locale, pak, scripts, carpetas del sistema.

Asegúrese de extraer el contenido del archivo zip del mod directamente en la carpeta MODS, sin crear una carpeta adicional.

thanks for answering¡¡¡ everything is fine but it doesn't work for me, what doesn't work are the textures of the characters everything else works 

Link to comment
5 hours ago, krory said:

thanks for answering¡¡¡ everything is fine but it doesn't work for me, what doesn't work are the textures of the characters everything else works 

Do you have textures set to "Minimal" in the Options menu?  The mod will only work correctly if textures are set to "Default" or "Elite".

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...
Please Sign In or Sign Up